אמנם הסתיו כבר בעיצומו, הקיץ עדיין מסרב להיפרד מאיתנו וזה הדדי :)
אחד היתרונות של תופעת התחממות כדור הארץ היא שאפשר לדחות את סידור הארונות קיץ - חורף. יתרון אפילו יותר משמח הוא, איך לא - הארטיקים!
איזה כיף שאפשר לאכול ארטיקים בנובמבר :)
אנחנו אוהבים ארטיקים ביתיים - כך אפשר לרקוח ארטיקים נפלאים, מיוחדים, טעימים ובריאים (בלי רשימת חומרים בלתי מזוהים) וגם לשתף את הקטנטנים. וכיוון שהארטיקים הם בריאים (חכו בסבלנות, תיכף המתכונים), אין לי בעיה לשחק אותה אמא coolית (תרתי משמע) ולתת לחמודים ארטיקים לארוחת בוקר, כחטיף אחרי הגן וכקינוח אחרי ארוחת הערב - ואפילו את שלושתם באותו היום :)
והנה כמה מהפייבוריטים שלנו:
ארטיק פירות:
* פרי או שילוב של פירות שאוהבים. למשל מנגו, בננה, מלון, אפרסק, נקטרינה, רסק תפוחים.
* מיץ פירות או מים. למשל תפוזים, לימון, מנדרינה (אופציונלי)
1. טוחנים את הפירות עם או בלי המיץ במעבד מזון.
אם בחרתם להוסיף מיץ, תקפידו שיהיה יותר פרי ופחות מיץ- ככה זה מזין יותר.
2. מקפיאים בתבניות ארטיקים.
ארטיק מעדן (בימי עצלנו, חוסר כוחות או קוצר זמן):
* מעדן פירות (תבדקו ברכיבים שתהיה תכולת פירות כמה שיותר גבוהה וכמות סוכר וחומרים בלתי מזוהים כמה שיותר נמוכה).
* גבינה לבנה (אופציונלי- להורדת המתיקות והגברת הערך התזונתי)
1. מערבבים את המעדן עם הגבינה הלבנה.
2. מקפיאים בתבניות ארטיקים.
ארטיק חלבה:
* טחינה גולמית
* דבש/ סילאן
* יוגורט לא ממותק
1. מערבבים היטב את כל המרכיבים.
2. מקפיאים בתבניות ארטיקים.
{אפשר להוסיף בננה מעוכה ולהוריד משמעותית את כמות הדבש/ סילאן}
אחד היתרונות של תופעת התחממות כדור הארץ היא שאפשר לדחות את סידור הארונות קיץ - חורף. יתרון אפילו יותר משמח הוא, איך לא - הארטיקים!
איזה כיף שאפשר לאכול ארטיקים בנובמבר :)
אנחנו אוהבים ארטיקים ביתיים - כך אפשר לרקוח ארטיקים נפלאים, מיוחדים, טעימים ובריאים (בלי רשימת חומרים בלתי מזוהים) וגם לשתף את הקטנטנים. וכיוון שהארטיקים הם בריאים (חכו בסבלנות, תיכף המתכונים), אין לי בעיה לשחק אותה אמא coolית (תרתי משמע) ולתת לחמודים ארטיקים לארוחת בוקר, כחטיף אחרי הגן וכקינוח אחרי ארוחת הערב - ואפילו את שלושתם באותו היום :)
והנה כמה מהפייבוריטים שלנו:
ארטיק פירות:
* פרי או שילוב של פירות שאוהבים. למשל מנגו, בננה, מלון, אפרסק, נקטרינה, רסק תפוחים.
* מיץ פירות או מים. למשל תפוזים, לימון, מנדרינה (אופציונלי)
1. טוחנים את הפירות עם או בלי המיץ במעבד מזון.
אם בחרתם להוסיף מיץ, תקפידו שיהיה יותר פרי ופחות מיץ- ככה זה מזין יותר.
2. מקפיאים בתבניות ארטיקים.
ארטיק מעדן (בימי עצלנו, חוסר כוחות או קוצר זמן):
* מעדן פירות (תבדקו ברכיבים שתהיה תכולת פירות כמה שיותר גבוהה וכמות סוכר וחומרים בלתי מזוהים כמה שיותר נמוכה).
* גבינה לבנה (אופציונלי- להורדת המתיקות והגברת הערך התזונתי)
1. מערבבים את המעדן עם הגבינה הלבנה.
2. מקפיאים בתבניות ארטיקים.
ארטיק חלבה:
* טחינה גולמית
* דבש/ סילאן
* יוגורט לא ממותק
1. מערבבים היטב את כל המרכיבים.
2. מקפיאים בתבניות ארטיקים.
{אפשר להוסיף בננה מעוכה ולהוריד משמעותית את כמות הדבש/ סילאן}
ארטיק קרטיב / צביקה פיק
כשחלמנו
ואהבנו
והים היה כל כך כחול
איש עם כובע
שר אז לנו
כשרגליו טובעות עמוק בחול.
ואהבנו
והים היה כל כך כחול
איש עם כובע
שר אז לנו
כשרגליו טובעות עמוק בחול.
ארטיק קרטיב
שוקולד בננה
ארטיק קרטיב
שוקולד לימון.
שוקולד בננה
ארטיק קרטיב
שוקולד לימון.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
אשמח לשמוע מכם :)
ובואו נהיה חברים בפייסבוק: www.facebook.com/FunKidsFood